torsdag 29. mai 2008

TAKK FOTBALLKJERRINGAR!

Takk Petunia for denne prisen!

"Tone.Du skal få den fordi jeg synes det er så flott at du har laget en blogg for oss litt fotballgale kjerringer:) Deilig å kunne diskutere Martin og andre manneben uten at ja, akkurat andre manneben som tror de vet alt bedre, skal overprøve alt man har på hjertet."
Å fylle opp kommentarfeltet sammen med deg Petunia er innmari artig.Elisabeth Augusta (ser du Elisabeth, eg har fått med meg Augusta) gav meg denne, og ho har fått med seg at her er det i kommentarfeltet det skjer:)

De kunne godt få desse begge to...hmm...søren ta, de skal få desse. Det går jo an å få dei frå ørten personar:)
Modige Elisabeth som eg skal på kamp med til lørdan.
Og Petunia som eg skal bere meg med etter og kanhende før Molde-kampen. OG er det ikkje særleg å bere seg over så drar vi ein Martin igjen.
...men det blir sikkert ikkje nødvendig.

Helle skal og få desse. Helle sender billeddrypp med jamne, eller var det ujamne, mellomrom. Det er kjekt å besøke deg i den sarte fine bloggen din, Helle.

Og så har vi han Esquil
At eg skulle dra an Esquil inn hit til Bataljon kjerringane det hadde eg no aldri trudd, og eg trur neimen ikkje eg tør fortelje han det heller :) men her ligg han anbefalt til alle.
Ingen røler som Esquil røler, eg anbefaler han på det varmaste. Kreativ som søren og skriv himla bra. Det er ikkje så lenge sidan eg kom over denne Esquil, men han kom fort inn på min bloggroll.Han er ein av dei på min Bloggroll eg faktisk besøkjer dagleg.

4 kommentarer:

Helle Kjersti sa...

Takk Tone. Glad for at jeg kjenner deg.

Tone sa...

Eg håpar du er klar over kor gjensidig DET er, Helle!

Eg har visst lagt den Esquil linken på feil dag. Han har noko ungkaren opplegg på gang.Akkurat det er kjedeleg,det skjer ein gong i veka, men gi han ein sjanse til :)

Petunia sa...

Tusen tusen takk:) Fotballdamer er ikke som andre damer...

Tone sa...

Nei, sant Petunia det er noko særskilt med "Lady in red" :)